Om Koring & Lund

Om os

Firmaet Koring & Lund startede i 1983 og drives af indehaverne Niels-Ole koring og Finni Lund. I starten drev vi en tankstation med salg og service af Mazda biler. I 1989 overtog vi Peugeot forhandlingen på øen. Bilmærket Peugeot voksede meget de følgende år og rammerne blev hurtigt for små og der måtte mere plads til. I 2002 indviede vi nye lokale, alle aktiviteter flyttede til den nuværende adresse hvor både det mekaniske værksted, pladeværksted og salgsafdelingen fik meget mere plads –  beliggenhed og tilkørselsforholdene medvidere er helt nu i top for både kunder og medarbejder.

Vi har stor fokus på alle de opgaver der stilles, at de løses korrekt på professionel vis og alle krav overholdes i forhold til hvad hver enkelt bilfabrikant stiller.

Alle medarbejder opdater løbende deres viden om tiden trends og sikre at de har de rette kompetencer der skal til for at kunne udfører dagens opgaver effektivt og korrekt.

Efter mere end 30år som autoriseret Peugeot forhandler, valgte vi at fra 2020 ville være et frit og uafhængig lokalt værksted – et værksted hvor alle bilmærker er velkommen

Vi gælder og til at se dig hos os – på gensyn

Medarbejdere

Finni Lund

Finni Lund

Indehaver/Værkstedschef

Morten Mandix

Morten Mandix

Indehaver/salg

Nicolai Marcher

Nicolai Marcher

Indehaver/Lager